Kireçlenme Ne İyi Gelir

Kireçlenme, kemiklerin ucunda konum kayran kıkırdak dokunun giderek aşınması ve yıpranması ile ortaya çıhun bir rahatsızlıktır. Giderek kötü durumatlar gerçekleşebilir. Kemikler parçalanarak eklem içre birikmeye temellayabilir. Bu hesap vücutta iltihabi bir süreci ve sonrasında ağrı ataklarını ortaya çıharemr. 40 yaşın üstündeki bireylerde daha lüks görülür. Ayrıca korkulu bastırık katlanmak kabilinden kavi fiziki hareketlerde mevcut insanlarda, daha lüks rastlanmaktadır. Eklem kireçlenmesi, eklem emrazının da üs nedenlerinden biridir. Kireçlenmeden diz, kaide, dal, bel ve temelinç eklemleri etkilenir. Yaşın artması, aşırı kiloluluk, eklemlerin aşırı yararlanmaı ve kalıtım bilimi yatkınlıklar riski fazlalıkrır. Eklem Kireçlenmesini Önlemek İçin Beslenme Önerileri Dolgunca mebzul su tüketin. Ab, eklemlere dayanak sağlar. Bu yüzden her çağ en azca 8 çamçak su kucakmek icap ettiğini unutmayın. Suyun haricinde süt, kefir, katık kabilinden şiddetli kalsiyumlu besinler bile, kemik sağlığına katkı sağlar. Göveri ve meyve tüketin. Kemik sağlığı kucakin, vitamin ve minerallerin tartılı bir şekilde kızılınması önerilir. Bu yüzden vitamin ve mineral kıymeti şiddetli olan göverti ve meyveleri beslenmenize ekleyin. Yağlı kırmızı ten tüketimini azaltın. Kırmızı ten tüketimi, hayvani proteinlerin lüks alımı sonucunda idrarla birlikte kalsiyum atımını fazlalıkrır. Kemik sağlığını kavzamak kucakin kırmızı ten tüketimini azaltın. Bunun adına fasulye, mercimek, bezelye kabilinden protein bakımından zengin bakliyatları beslenmenize ekleyin. Yağlı balık tüketimini fazlalıkrın. Omega 3 bakımından zengin olan yağlı balıklar, eklem emrazına karşı çok etkilidir. Hamsi, somon, orkinos kabilinden balık türlerinin tüketimi, kemik sağlığını müspet yönde etkisinde bırakır. Yeşil çkamer kucakin. Yeşil çkamer, eklem kireçlenmesinde müspet etkilere sahiptir. Antioksidan ve anti-inflamatuar etkilere sahip olduğu kucakin, kemiklere dayanak olabilir. Ayrıca kireçlenmeden kaynaklanan balkılara ve şdavranışkinliğe bile yerinde gelir. Kalça kireçlenmesini azaltmak kucakin yemeniz gerekenler; Yapılan antraktştırmalara için meyve ve göverti bakımından zengin beslenmek, kaide kireçlenmesi riskini azaltır. Bu sebzelerin yanık dahişeni diallil disülfitindir. Elma, muz, armut, şeftali, kavun, üzüm ve kuru meyveler, soğan, pırasa ve solukmsak kabilinden sebzeler kaide kireçlenmesi riskini azaltır.

kireçlenme ne iyi gelir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir